Krajská centra
Sídlo: Střední odborná škola Prostějov
Doporučená literatura
Celkem dokumentů: 1
Doporučená literatura
Doporučená odborná literatura
Lektorský tým
Celkem dokumentů: 1
Lektorský tým
Lektorský tým
Nabídka stáží pro pedagogy
Celkem dokumentů: 14
Nabídka stáží pro pedagogy
Nabídka stáže_Čokoládovna Přerov
Nabídka stáže_Bovine Heřmanovice
Nabídka stáže_Modrý ráj Prostějov
Nabídka stáže_Lobster Olomouc
Nabídka stáže_KKC Rapotín - Karel Kašpar
Nabídka stáže_Bisto HELEN Olomouc
Nabídka stáže_Minipivovar Koliba Prostějov
Nabídka stáže_Jana Kašparová - Velkolosinské pralinky Velké Losiny
Nabídka stáže_Pizzerie U tří králů Prostějov
Nabídka stáže_KARE oplatky Luhačovice
Nabídka stáže_Pivovar Zubr Přerov
Nabídka stáže_Hotel NH Olomouc
Nabídka stáže_Hotel Clarion Olomouc
Nabídka stáže_Alika Čelčice
Newsletter
Celkem dokumentů: 5
Novinky z oboru
Celkem dokumentů: 149
Novinky z oboru
Magické účinky léčivého medvědího česneku
https://www.apetitonline.cz/zajimavosti/svatebni-kolacky-jiny-kraj-jiny-tvar-i-napln
Vanilka v cukrářské výrobě
Zábavný jelly cake nebo okouzlující flower cake
Výprava kuchařů za zabíjačkou aneb Ke kořenům
https://www.unileverfoodsolutions.cz/inspirace-pro-kuchare/Grilovani_a_barbecue/Burgery_v_menu_trendy_a_inspirace.html https://www.unileverfoodsolutions.cz/recept/americk%C3%BD-hamburger-R0073375.html
Využijte tyto trendy v roce 2023
Sladké a kynuté - aneb 11 tipů, se kterými se těsto povede
Agar, želatina a pektin v cukrářské výrobě
Snídaňový průvodce po Evropě
Jádroviny
Úprava cukru-fondán
Mouční červi na talíři
Trendy v gastronomii
Drátkování květin
Lexikon české kuchyně-dokonalé omáčky a přílohy
Cukrářské trendy
Označování mořských ryb při prodeji
Posilovače imunitního systému
Pivo v cukrařině
Rozpalte gril, sezona je tady
Jablečná mouka
Dezerty
Zmrzlinová sezóna 2021
Moučníky a dezerty
Nové formy na dorty v cukrářské výrobě
Módní trendy v gastronomii
Drinky z kávy
Nejdražší pokrmy na světě
Rostlinné alternativy masa
Potěšení, na které se stojí fronty
Zrcadlové zdobení
5 důvodů, proč vyzkoušet RAW stravu
Návrat tartaletek
VISITCHEF - nealkoholické párování
Potravinářské přídavné látky v cukrářské výrobě
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/snidane-jako-fenomen-kde-se-vzal-zvyk-snidat-vejce/
Kakaové boby ruby
Hygiena provozu
Jak se vaří se strouhankou
Aktuální trendy v čokoládovém světě
Ocet - (staro)módní dochucovadlo
Jaké potraviny byste neměli jíst syrové
Význam dortových dekorací
Cukrářská forma na bábovku Nordic Ware75
Trendy v cukrařině - zrcadlové zdobení
Škola vaření - Jak na skvělý steak
Zmrzlinový stroj
Jídlo na nervy
Tajemství výroby javorového sirupu
Alternativní způsoby stravování
Potraviny, po kterých se tloustne
Živé květy na dortech
Cider v kuchyni
Vánočka a jmelí
Food trendy v gastronomii
Robotizace v gastronomii
Trendy v cukrařině
Symposium Culinary Prague 2021
Jelly Flower
Objevte nevšední chutě olejů
Košer výroba pokrmů
Za historií valašské kuchyně aneb kouzla s bramborami a zelím
Koji - plíseň, která prorůstá gastronomií
Moderní stroje a zařízení pro cukrářskou výrobu
Ryby a zdraví
Čokoládová kouzla
Nakládaný sýr - pochoutka pro cizince
Využití starého chleba
Skladování ryb a mořských plodů
Kefír ve východoslovanské kuchyni
Cukrářské trendy 2022
Škvarky jako základ dobrých jídel
7 důvodů proč si zamilovat sádlo
Tradiční zabijačkové hody
Odložit ego a děkovat - 14 rad, jak přijmout kritiku od hostů
Zelená petrželka nepatří jen do polévek nebo na brambory
Šest asijských omáček: Jak chutná hoisin, ústřicová nebo teriyaki?
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/jedle-kvety-v-kuchyni-co-prave-kvete-a-kam-s-tim/
Zdravé potraviny v gastronomii
Novinky ve světě nápojů
Co se stalo ve světě Horeca 2022
Olivový olej
Mrazem sušené ovoce
Dortové jedlé obrázky
Všestranné ořechy
Seznamte se s moukou
Vývoj stravovacích stylů a Flexitariánství
Moudré rady - chyby při tvorbě perníku
Zážitková gastronomie
Vše, co jste kdy chtěli vědět o avokádu
12 nejlepších jídel a nápojů po ránu
Máslo - co obsahuje a jak ho skadovat
Šalotka jarní, žlutá nebo červená
Dortové dekorace
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/co-byste-meli-vedet-o-starenem-mase-nez-ho-date-na-panev/
Vše o cibuli
Proč je dobré jíst kysané zelí a jak ho využít při vaření
https://www.cesk.cz/jak-si-splnit-sen-a-zalozit-si-cukrarnu/
Moderní gastronomie
Encyklopedie surovin - mléčná a syrovátková bílkovina
Štrúdl nebo závin aneb jak se vyznáte v jablečných dezertech
Tradiční regionální kuchyně - Valašské speciality
Tradiční regionální kuchyně - Hanácké speciality
Tradiční regionální kuchyně - Krkonošské speciality
Jeden den s výčepním - Jak to chodí v Lokálu
Palačinky po francouzsku
Je čokoláda sladkou marihuanou?
Med v cukrářské výrobě
18 pozoruhodných faktů o šampaňském
Lyopotraviny
Jak se slaví Vánoce ve světě
Cukr v cukrářské výrobě
Čokoládová pralinka
Cupping aneb jak se degustuje káva
Funkční kuchyň je základ úspěchu
Známé dezerty, které se jmenují podle slavných žen
Tvaroh v cukrářské výrobě
Jeden den v roli Pasadora
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/zmrzlina-ma-byt-osolena-a-nesmi-studit-zkuste-si-vyrobit-tu-svou/
Solný květ je vzácný jako kaviár
Japonské wagyu z tottori v našem mase
Zkuste si vyrobit svoji domácí hořčici, není to tak složité, jak se zdá
Kandování ovoce v cukrářské výrobě
Pravda a mýty o kávě
Sezonní průvodce zimní zeleninou a ovocem
Proč pošírovat hrušky hodí se do dezertu i k masu
Káva v cukrářské výrobě
Rafinované pochoutky pro bufet nebo raut
Základy molekulární gastronomie
Všechno, co potřebujete vědět o lanýžích
Fermentování potravin
Digitální svět a gastronomie
Sladidla v cukrářské výrobě
Potravinářská barviva v cukrářské výrobě
Brambory od A do Z
O něco zdravější dezerty
Kulinářské skvosty polské kuchyně
Brambory
Technologie ArdeaSeal
Rybí omáčka - seznamte se s Garum
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/jeden-langos-prosim/
Piškotové drobečky, jejich využití v cukrářské výrobě
Balící stroje na hotové pokrmy
https://www.bistro-paulus.cz https://www.bistro-paulus.cz/o-nas/
Černé vejce
Bezlepková mouka v cukrářské výrobě
Jak začít podnikat v oboru
Netradiční způsoby přípravy kávy
Příklady dobré praxe
Celkem dokumentů: 24
Příklady dobré praxe
Zvláštní úprava pokrmů z hovězího masa
Žitný kvásek
Šlehané hmoty
Smetana v cukrářské praxi
Linecké těsto
Těstoviny
Suroviny
SPAGHETTI
Laskonky v cukrářské výrobě
Základní tepelné úpravy
Žloutkové řezy
Základní požadavky na vybavení pokojů
Konzervace potravin
Pálená hmota
Ovoce-přiřazovačka
RYBY
Potraviny a jejich složení
Kakaové boby
Cukr
Výroba čokoládových pralinek
Analýza pokrmu
Kakaové boby
Příprava rizota
Kategorizace ubytovacích zařízení
Spolupracující firmy
Celkem dokumentů: 1
Spolupracující firmy
Databáze spolupracujících firem
Krajská centra